Cobra 120 mg


Möglichkeit
PILLEN PRICE PER PILLEN PRICE    Kaufe jetzt
5 € 3.20 € 16.00
10 € 3.10 € 31.00
25 € 3.00 € 75.00
35 € 2.86 € 100.00
50 € 2.80 € 140.00

Cobra 120 pillen

Cobra 120mg bestellen? Steeds meer klanten van kamagra stappen over van kamagra naar cobra 120mg erectiepillen. Wanneer je last hebt van een erectiestoornis of het 'te vroeg' klaarkomen tijdens een vrijpartij zijn cobra pillen de oplossing. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn tijdens een heerlijk weekendje in bed met je partner. Cobra pillen zorgen ervoor dat er meer en sneller en meer bloed kan stromen naar je penis. De 120mg cobra pillen verwijden namelijk de bloedvaten in zijn geheel.  Dit erectiemiddel komt met het ingrediënt sildenafil. 

Cobra pil

De cobra pil is zoals eerder gezegd populair onder de Nederlandse mannen. Maar hoe werkt de cobra 120mg pil eigenlijk? Net als bij ieder ander pilvormige erectiemiddel dien je de cobra pil oraal in te nemen. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld een glas water. In de praktijk werkt het nemen van de cobra pillen op een volle maag ook niet of minder. Het kan namelijk zijn dat het cobra effect zwakker is door een zware maaltijd. Na inname krijg je ongeveer een klein uurtje later een stijve penis zodat je direct met je partner kunt genieten. De erectie zal na maximaal 3-5 uren verdwijnen, uiteraard is de erectie niet constant. Cobra 120mg medicatie werkt uitsluitend wanneer je opgewonden bent.

Cobra pillen kopen

Heb je nog niet eerder een bestelling geplaatst in onze webshop? Wij zijn kamagra.co.nl en bieden al een geruime tijd verschillende erectiemiddelen aan. In ons assortiment vind je onder andere kamagra 100mg tabletten, verschillende oral jelly's en uiteraard mogen de populaire cobra pillen ook niet missen. Wij leveren al onze producten uit voorraad en hierdoor kunnen wij snel handelen. Wij hanteren op dit moment een levertijd van 1-3 werkdagen binnen Nederland. Cobra pillen kopen kan dus met een gerust hart in onze shop en wij regelen de rest!


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good