Kamagra-Pillen

Wat zijn kamagra pillen?

Eigenlijk is dat heel erg simpel uitgelegd. Kamagra pillen zijn erectie opwekkende medicijnen. Ze zorgen er voor dat de erectie langer duurt en steviger is dan normaal. Ook is het zo dat de seks langer zal duren. Dit doordat het bloed minder snel uit de penis terug stroomt en het hoogtepunt dan ook minder snel behaald wordt. Natuurlijk moet er wel seksuele opwinding zijn. Zonder dat zullen de kamagra pillen niet voor een erectie zorgen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u zomaar na het innemen van de medicatie een erectie krijgt. Het ontspant de bloedvaten waardoor er meer bloed in de penis kan stromen en minder snel eruit.  Kamagra wordt alleen gebruikt door mannen . Mannen die problemen hebben met het krijgen of het behouden van een erectie. Mannen met een erectie stoornis hebben hier veel baad bij. Het is niet alleen maar goed voor het krijgen van een erectie maar ook zal het u zelfvertrouwen weer een enorme boost geven. Veel mannen schamen zich voor dit probleem en hier met de kamagra pillen is dat probleem opgelost.

Hoe gebruik je de kamagra pillen?

Kamagra pillen neem je oraal in met voldoende water. De inwerkingsduur is bij iedereen verschillend bij de een werkt het sneller als bij de ander. Nuttig geen alcoholische dranken tijdens het gebruik van kamagra . Dit kan er voor zorgen dat de werking minder is. Het kan ook langer duren voordat kamagra werkt als u een zware maaltijd heeft genuttigd. Het innemen van de kamagra pillen is het beste als je het een uur van te voren doet. Dan heeft het voldoende tijd. Gewoonlijk duurt het een half uur tot een uur voor dat het werkzaam is. Neem niet meer dan een kamagra pil per dag in. Gebruik kamagra pillen ook niet meer als twee tot drie keer per week. Doseringen boven de 100 mg zullen de werking niet verbeteren. Wel zullen de bijwerkingen meer worden als je er meer zal innemen. Wij nemen aan dat dat niet de bedoeling is en je juist het gewenste effect wilt hebben zonder bijwerkingen.

Wat is de pil samenstelling?

Wat zit er nu eigenlijk in de kamagra pillen. Eerst waarom kan er een extra stoornis zijn. Een erectie stoornis komt meestal voort door PDE5 enzymen . Die zorgen er voor dat er geen erectie tot stand komt. Sildenafil is de werkzame stof in kamagra dat er voor zorgt dat die enzymen een stuk minder worden. Sildenafil zorgt er voor dat het bloed sneller naar de penis stroomt maar het zal er niet door sneller uitgaan. Wat daar de voordelen van zijn heeft u al kunnen lezen in de kopjes hierboven. Bij elke erectie pil draait het dus echt om de sildenafil. De stof die het voor u allemaal mogelijk zal gaan maken. Deze stof heeft alleen maar werking op de doorbloeding en zal voor de rest geen andere bij effecten geven. Hier wordt wel over gespeculeerd maar dat is niet waar. Natuurlijk zijn er bij werkingen maar die veranderen niets op het effect wat het moet hebben.