Risiken

Wat zijn de risico's van het gebruik?

Kamagra heeft net als alle andere medicaties bepaalde bijwerkingen. Ook is het gebruik van alcohol en kamagra geen goede combinatie. De werking van kamagra zal dan minder zijn. Een zware maaltijd voor of na de innamen geeft ook minder effect. Het gaat dan vooral over het nuttige van vet eten. De bijwerkingen die daar bij het meeste voorkomen zijn .

  • hoofdpijn of blozen (Dit zal u het meeste voelen rond de slaap)
  • duizeligheid
  • een bloedneus
  • bonzende hartslag
  • effecten op gezichtsvermogen
  • spijsverteringsstoornis

Veel van deze bijwerking komen door dat het bloed in u aderen sneller rond gepompt wordt dan normaal. Dit komt door de werkzame stof sildennafil. Hoofdpijn en duizeligheid zijn de meest voorkomende bijwerkingen. De aderen in het hoofd raken vernauwd omdat er meer bloed door heen gaat als normaal.

Nu is het wel zo dat niet al deze bijwerkingen hoeven voor te komen als u kamagra gebruikt. Ieder lichaam is anders en zal er dan ook anders op reageren. Wel moeten we u aanraden dat u als u kamagra gaat gebruiken dan maar een pil inneemt. Het gebruik van meerdere producten op een dag zullen de bijwerkingen alleen maar versterken en zal geen effect hebben op de werkzame stof sildenafil.

Natuurlijk zijn er wel uitzonderingen die wel een risico kunnen hebben op u gezondheid. Mannen die last hebben van een hoge bloeddruk kunnen er beter voor kiezen om eerst een arts raad te plegen. De medicatie die u dan krijgt voor de hoge bloeddruk zou minder werkzaam zijn. Niet alleen bij een hoge bloeddruk is het aangeraden om toch een arts raad te plegen. Mannen met hart en vaat ziekten kunnen dit ook eerst beter doen. Kamagra tabletten kunnen de werking van bepaalde medicatie beïnvloeden.

Heeft u toch bepaalde vragen of gaat er voor u gevoel iets niet helemaal goed . Neem dan altijd even contact op met een arts. Vertel de arts dan wel altijd dat u kamagra heeft gebruikt. Dit zal de arts dan meer informatie geven zodat die weet hoe die moet gaan handelen.