Over Ons

Wie zijn wij?

Over ons zelf kunnen wij heel veel vertellen maar waar wij als site voor staan vinden wij erg belangrijk. Wij zijn de enige officiële Kamagra importeur van Ajanta Pharmaceutical uit India. Bij ons besteld u de originele Sildenafil houdende Kamagra producten. (Sildenafil is de werkzame stof in de Kamagra medicijnen) Alleen hier bij ons op de site krijgt u de dat u originele producten ontvangt. Wat op andere sites niet het geval is. Wij vinden dat dat er niet moet worden gerommeld met medicijnen. Vandaar dat wij daar extra voor alert zijn.

Pas op voor oplichting! Koop alleen bij ons!

Oplichting het komt voor in veel verschillende vormen. Wij hadden het natuurlijk niet gehoopt maar zelfs in de Kamagra productie gebeurt dit. Daarom willen we u hier voor extra goed waarschuwen. Op veel verschillende web sites worden Kamagra pillen aangeboden. Zoals wij al hebben verteld zijn wij de enigste officiële site waar Kamagra verkocht wordt. Koop niet op andere sites de Kamagra . In negen van de tien gevallen zijn de pillen onecht. Of zit er niet het aangegeven hoeveelheid in. Ook kan het nog gebeuren dat u daar een bestelling plaatst en het pakket helemaal niet geleverd wordt. Daarom willen wij u het toch nog een keer goed benadrukken. Wilt u goede Kamagra en daarbij ook nog gewoon voor al u vragen bij ons terecht kunnen. Bestel u Kamagra dan op www.kamagra.co.nl

Heeft u vragen? Mail onze klantenservice.

Wij snappen dat het een grote stap is. Maar schaam u niet en stel al u vragen die u heeft. Gaat het om de Kamagra pillen zelf of over het probleem waarom u ze wil gaan gebruiken. Met alle vragen kunt u bij ons terecht. In over ons benadrukken we ook dat wij echt alleen de originele Kamagra pillen verkopen. U kunt natuurlijk niet alleen met al u vragen bij ons terecht. Is er iets mis gegaan met een bestelling of is u bestelling niet zoals het zijn moet dan kan het ook via onze klantenservice. Het mail adres is info@kamagra.co.nl. Wij proberen met alle drukte u mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.